Blog

Een passende relaxfauteuil voor iedereen: Maatwerk voor optimaal comfort

Maatwerk relaxfauteuils: ultiem comfort voor iedereen

Ieder van ons is uniek, met verschillende lichaamstypes en persoonlijke voorkeuren. Het is dan ook geen verrassing dat de zoektocht naar de perfecte relaxfauteuil soms een uitdaging kan zijn. Gelukkig biedt maatwerk dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar het ultieme comfort.

Bij De Boer Wonen begrijpen we dat geen enkele relaxfauteuil 'one size fits all' is. Daarom laten we je graag kennismaken met onze inspirerende modellen, zoals de elegante sta-op relaxfauteuil Marvin, de comfortabele Famous 45, en de veelzijdige fauteuil Jeroen. Ontdek ook waarom het essentieel is om naar een vakspecialist te gaan voor persoonlijk advies en de relaxfauteuil van je dromen.

Maatwerk voor ultiem comfort

De dagen van standaardmaten zijn voorbij. Bij De Boer Wonen geloven we dat iedereen recht heeft op ultiem comfort, ongeacht hun postuur of voorkeuren. Met maatwerk kun je een relaxfauteuil samenstellen die perfect aansluit op jouw behoeften.

Inspiratie uit onze collectie

Onze collectie relaxfauteuils is een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar ultiem comfort. We nemen je mee door een aantal favoriete maatwerk modellen:

●      De sta-op fauteuil Marvin straalt kwaliteit en comfort uit, dankzij een combinatie van geavanceerde technologie en ambachtelijk vakmanschap. Maar Marvin is meer dan alleen mooi; hij is ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort. De sta-op functie maakt opstaan moeiteloos, terwijl de unieke hart-balans functie de bloedcirculatie bevordert en dikke voeten voorkomt. Bovendien kun je de bovenste rugleuning verstellen met de handige verstelbare hoofdsteun.

StudioRelax_Blog_Marvin.jpg

●      Met maar liefst 45 verschillende configuraties kun je relaxfauteuil Famous 45 helemaal naar jouw wensen samenstellen. Kies uit verschillende rugopties, armvariaties en draaivoeten. Dankzij beschikbare maten en aanpassingen voor zithoogte, past hij altijd perfect bij jou. Voeg handige functies zoals een sta-op systeem of elektrische bediening toe voor extra comfort. Met een uitgebreide selectie stof- en leeropties en diverse kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

StudioRelax_Blog_nov2023_2.jpg

●      Voor de veelzijdige relaxfauteuil Jeroen geldt dat deze fauteuil aanpasbaar is aan jouw wensen en behoeften. Hij combineert Scandinavisch design met uitstekende ondersteuning, inclusief een opvallende hoofdsteun met kantelfunctie. Beschikbaar in maten Small, Medium en Large, met maatwerkmogelijkheden voor een persoonlijke pasvorm. Diverse stof- en leerkeuzes, evenals heel veel mgelijkheden in pootopties.

relaxfauteuil_Jeroen_640x640.png

Waarom advies van een vakspecialist essentieel is

Het kiezen van de perfecte relaxfauteuil is een persoonlijke ervaring en verdient de juiste begeleiding. Bij De Boer Wonen hebben we ervaren vakspecialisten die je kunnen helpen bij het samenstellen van jouw ideale relaxfauteuil. Ze luisteren naar jouw wensen, adviseren je over de beste opties en zorgen ervoor dat de fauteuil perfect aansluit op jouw behoeften.

Kom langs en ontdek jouw ideale relaxfauteuil

Bij De Boer Wonen geloven we in maatwerk en persoonlijke service. Daarom nodigen we je van harte uit om onze showroom te bezoeken en onze relaxfauteuils te ervaren. Ontdek waarom maatwerk de sleutel is tot ultiem comfort en waarom ons team van vakspecialisten klaarstaat om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

 De perfecte relaxfauteuil wacht op jou, en wij helpen je graag om deze te vinden. Bezoek ons vandaag nog in Borne en geniet van het ultieme comfort dat maatwerk te bieden heeft.​​​​